Ce este Programul 4D – Detoxifiere pe 4 nivele?

Acest program s-a născut prin unirea experiențelor profesionale cu experiența mea în vindecarea psoriazisului și din experiența evoluției mele, am unit ceea ce se completează foarte bine pentru a ajuta clientul să obțină rezultate rapide.

Eu am făcut o stradă mai lungă în vindecarea mea emoțională și aș dori ca persoanele care apelează la serviciile mele să le însoțesc în evoluția lor pe un drum mai scurt.

Vreau să specific că nu dau rețete, nu pun diagnostic ci, prin tehnicile de coaching, constelații familiale și terapii holistice ajut persoana să clarifice emoțiile, să se elibereze de aceste emoții, de a face ordine în rolurile din viața sa, ajutându-l în evoluția sa.

De ce am numit acest program 4D-DETOXIFIERE?

Pentru o bună evoluție și vindecare emoțională eu am văzut din experiență proprie, că a fost nevoie să lucrez cu corpul de a-l detoxifia de toate toxinele acumulate datorită emoțiilor și traumelor, am înțeles că o vindecare se produce mai ușor când sunt eliminate toxinele, pe urmă dându-i vitamine și tot ceea ce are nevoie, în funcție de ceea ce ii lipsește, după ce medicul a pus diagnosticul.

Eu, prin exemplul meu personal, prin experieța mea ca și consultant în Naturopatie, dar vreau să specific că nu prescriu diete, nu dau rețete, dau consultanță și decizia va fi a persoanei sau a medicului, ceea ce exemplific este o alimentație sănătoasă, de programe de detoxifiere naturale care ajută corpul la o vindecare mai rapidă.

După cum deja știți că în spatele fiecărei boli sau a fiecarui dezechilibru stă o emoție, în acest fel dacă noi detoxifiem corpul, ne echilibrăm cu o alimentație corectă, schimbată gândirea, deoarece gândul a produs emoția, deci deja am lucrat pe doua nivele: CORP și MINTE.

Lucrând cu mintea, eliminând credințele negative, având o gândire pozitivă și învățând să ieșim afăra din triunghiul dramatic ( victimă, salvator, abuzator ) și reușind prin anumite tehnici să învățăm să ne comportăm ca adulții, responsabili și să facem o planificare neuronală nouă, implementând credințe care ne reprezintă.

La nivel de SUFLET vom căuta emoția în rădacinile genetice, făcând o geosociogramă, vedem ce am moștenit de la strămoși și ce roluri ne-am asumat în familie, în acest fel preluând din destinul lor.
Punând ordine prin constelație se lasă aceste destine, intrând în rolul nostru și destinul nostru, recuperând bucățile de suflet lăsate blocate în diverse traume.

La nivel de SPIRIT vom lucra prin coaching pentru a clarifica ce semnifică pentru acea persoană spiritul, de a elimina credințe și tipare care nu aparțin persoanei, de a fi la propriu un ghid în călătoria persoanei de a se descoperi.
Voi fi onorată să vă însoțesc în călătoria spre puterea interioară în evoluția persoanei, sunt onorată că foarte multe persone care au avut încredere în mine să le însoțesc în această minunată călătorie – evoluție.

“Spiritul meu se închină Spiritului tău, Om îndumnezeit…” – Nela Chirila.