Nela Chirilă - Președinta Holistic Work

7 PAȘI DE LA VIS LA REALITATE

1 lună intensivă de transformare

Program Online ghidat cu Nela Chirilă și Cristina Burcă

 • Ce ai face în viața ta dacă ai fi sigur/ă de Reușită?
 • Ce ai face dacă ai fi sigur/ă că Ai instrumentele pentru a reuși?
 • Cum ți-ai planifica Saltul dacă ai ști că ai doi Ghizi alături?

Iată programul online care te duce

De la Vis la Realitate în 7 PAȘI Ghidați

Prețul cursului: 250 Euro sau 1235 RON

7 Module LIVE de tip Webinar și Workshop de Grup

Claritate. Mindset. Acțiune. ~ cu Nela Chirilă

 • Modulul 1: Dorința. Vizualizarea. Planificarea.
 • Modulul 2: Eliberarea de credințe limitative. Puterea personală.
 • Modulul 3: Decizia și Acțiunea. Verificarea.

Brandul Personal și Comunicarea ta Online. Contribuție. Scalare.  ~ cu Cristina Burcă

 • Modulul 4: Fundația. Valoarea ta unică.
 • Modulul 5: Construcția. Identitatea ta online prin autenticitate și încredere.
 • Modulul 6: Vocea ta. Comunicarea ta online cu claritate, autenticitate și echilibru.

Validare. Reîmputernicire.  ~ cu Nela și Cristina

 • Modulul 7: Validare pași întreprinși. Constelație familială pentru succesul proiectului tău. Q&A.

Prețul cursului: 250 Euro sau
1235 RON

DE CE SĂ PARTICIPI LA CURS?

 • Vei face pași siguri, testați și mai ales, ghidați, spre realizarea visului tău.
 • Nu vei mai amâna, nu te vei mai auto-sabota.
 • Vei putea în sfârșit să îți vezi Visul la punctul START spre Succes, cu toate cunoștințele și mindsetul necesar.
 • Vei putea depăși în sfârșit teama, nesiguranța, neștiința.
 • Vei trece de la “nu știu”, “nu pot”, “nu am cum să..”, “nu am cu cine să mă sfătuiesc”, la “Știu”, “Pot”, “Am cum să..”, “Am cu cine să mă sfătuiesc”.
 • Vei deveni în sfârșit antreprenor, visătorul pragmatic, cel care “ia taurul de coarne” și iese din direcția în care nu se mai regăsește, dă praful jos de pe visul său și își trasează un nou destin.
 • Îți vei crea profesia care îți face inima să tresalte și vei învăța cum să o comunici online cu autenticitate, claritate, încredere și echilibru.
 • Vei învăța cum să îți construiești Brandul Personal Online și cum să promovezi ceea ce faci, cu naturalețe, în aliniere cu tine.
 • Vei avea instrumente care îți aduc claritate și încredere în tine, în ceea ce faci și comunici.
 • Vei fi împuternicit/ă!

Prețul cursului: 250 Euro sau 1235 RON

În mod sigur vrei să te trezești în fiecare dimineață cu bucuria de a-ți trăi propriul vis. În mod sigur vrei să ai mulțumirea și satisfacția unei profesii care te împlinește pe deplin, o profesie care este în același timp vocația și misiunea ta adevărată.

Ești și poți deveni Maestrul propriului Vis. Maestrul care lasă în urmă o contribuție plină de armonie și iubire.

 • Simți că direcția în care merge viața ta profesională nu te mai împlinește?
 • Știi că ai multe de oferit, dar ceva te oprește să treci la acțiune?
 • Ai acumulat diplome, certificări în noua direcție, ai deja un feedback încurajator pentru talentul tău, și totuși nu faci pașii de la vis la realitate?
 • Ai citit cărți de antreprenoriat, ai achiziționat cursuri online și totuși ți-a lipsit ghidarea, mentorul care să te ducă de la punctul 0 la punctul în care ești pe picioarele tale, încrezător în tine și în reușită?
 • Te-ai săturat să tot amâni, să îi lași pe ceilalți să îți facă planul vieții tale?
 • Trăiești pe pilot automat și nu știi când să găsești timpul pentru a-ți trăi propriul Vis?

Dacă răspunsul tău este DA, a venit momentul să urmezi vocea ta interioară și să pornești la drum cu încredere deplină!

Ai doi Ghizi experimentați alături, cu rezultate remarcabile în viața a zeci de clienți și persoane cu care au lucrat și care le-au urmat sfaturile. Doi Ghizi care au trecut prin punctul durerors în care te afli tu acum, și-au suflecat mânecile, au muncit și au adus Visul la Realitate.

Prețul cursului: 250 Euro sau 1235 RON

Am fost acolo și noi. În momente de cotitură, uneori repetate, altele radicale, care au declanșat schimbarea din interior. Am urmat învățăturile Mentorilor, Ghizilor pe care i-am avut pe drum și am conturat traseul în 7 PAȘI, pe care ți-i aducem ție acum, cu multă prețuire și empatie.

Nela ~ Mereu mi-am dorit să experimentez noul, dar am început adevărata schimbare, în forță, atunci când m-am îmbolnăvit de psoriazis. Mi-am propus să mă vindec fără medicamente. Atunci am pornit la cunoașterea mea interioară.

Am făcut cursuri și mai apoi certificări în diverse terapii energetice și constelații familiale, am studiat naturopatia. Am învățat și aplicat personal, am lucrat pe toate nivelurile (corp fizic, corp mental, corp emoțional, corpuri energetice suflet, spirit) și așa am reușit să mă vindec. Am știut că menirea mea este să dau mai departe celorlalți toată bogăția acumulată.

Este necesar ca cineva să te ghideze atunci când o iei pe cont propriu, mai ales la început. Cineva care știe deja drumul. Așa am avut și eu diferiți mentori pe parcursul călătoriei. Cei mai importanți pentru mine au fost profesorul meu de yoga prin râs Richard Romagnoli, Tony Robbins, profesoara mea de constelații familiale ~ Maria Luisa Mirabela, Dr Cerè ~ coach de business și gândire de antreprenor.

Am concluzionat că sunt 7 PAȘI care te conduc de la Vis la Realitate.

Urmându-i, eu am mers sigur spre succes. Nu am ars nicio etapă. Am vizualizat obiectivul, cu atenția mereu pe rezultatul final pe care mi-l doream. Am eliminat toate credințele limitative. Am planificat așa cum trebuie, și mai ales, am crezut în fiecare pas. Astfel, atunci când am acționat, știam că totul este îndeplinit deja.

Mi-am găsit și colaboratori pe parcursul călătoriei, pentru că am înțeles că e mai bine să te încredințezi unor specialiști, decât să vrei să le faci tu singur pe toate, și bineînțeles că nu știi să le faci foarte bine pe toate.

E vital să îți găsești mentori, ghizi și colaboratori pe parcurs, pentru ca Visul tău să se realizeze mai ușor și rapid. ~ Nela Chirilă

“Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergeți împreună.” ~ spune un vechi proverb african și confirmă liderii la nivel internațional.

Cristina ~ am înțeles importanța ghidării și a parteneriatului de la prima mea experiență pe cont propriu. Era în 2012, terminasem un contract de muncă în Bruxelles, într-o instituție europeană. Eram co-autor al unei publicații în serie limitată despre brandul Uniunii europene, pe care am promovat-o ca proiect împreună cu Profesorul Pierre Hagen, Senior Communication Consultant. Prof. Hagen a fost primul meu mentor și ghid în antreprenoriat. Am trăit atunci puterea colaborării și a mentoratului.

Au urmat alte experiențe de lucru, în 6 țări diferite până în ziua de azi, toate trasându-mi direcția de azi și concluziile majore la care am ajuns, pentru oricine simte chemarea antreprenoriatului.

E nevoie maximă de un Mentor pe drumul tău, de un Ghid și de Colaboratori (chiar și unul, complementar cu ceea ce faci tu, la început, și chiar pentru un ajutor punctual).

●Dacă oferi servicii, și nu numai, în era digitală e nevoie să ne construim Brandul Personal Online. De ce? Pentru că oamenii cumpără de la … oameni. Nu e nimic nou în asta. Avem nevoie să ne conectăm cu persoana din spatele afacerii, la nivel nu doar profesional, ci mai ales uman. Există multă informație online și, odată cu ea… multă confuzie care duce la lipsă de încredere. Tocmai de aceea un Ghid, care a fost acolo unde ești tu azi, și care îți va aduce claritate, simplificare și aliniere cu tine, este vital pentru încrederea ta și construcția imaginii tale în mediul Online.

● Claritate, Autenticitate și Echilibru - sunt pilonii centrali care te ajută să scalezi în mod sustenabil, în special la început de drum, dacă cele 3 fac parte din valorile tale de bază.

Tocmai de aceea, mi-am unit forțele cu maestra Nela Chirilă - Maestră în scalare cu bucurie și aliniere deplină cu tine - pentru a-ți aduce un program prin care
Visul tău să Prindă Aripi puternice!

În 7 Pași Ghidați de Noi Personal,
7 Pași în care lucrezi pe pilonii necesari într-un business în era digitală. 
Aliniere minte-inimă-spirit-abilități cheie.

Dă glas Visului Tău!
Nu mai amâna bucuria de a-ți trăi Misiunea! ~ Cristina Burcă

CINE SUNTEM NOI?

Nela Chirilă
Fondatoare Școala pentru Suflet Holistic Work

Salutări, Om frumos!

Eu sunt un spirit mereu în căutare, în cercetare, aici, în această experiență. Nu mă mai identific cu anii, cu numele, profesia. Am învățat să mă uit la cei din jurul meu cu sufletul, să nu mai iau nimic la modul personal și să văd mereu lecția, adică partea plină a paharului, căutând mereu Soluția în orice situație.

Am înființat o școală holistică, unde predau cursuri de constelații familiale, cu certificare, analiză transgenerațională, yoga prin râs, cursuri de dezvoltare personală, cum să îți realizezi visul în viață. Am studiat multe tehnici energetice, coaching, bowen, hipnoză, sunt autor a trei cărți. Dar ceea ce mă fascinează sunt în special analiza arborelui genealogic, constelațiile familiale și yoga prin râs.

Îmi place să evoluez, să experimentez mereu, sa fiu în armonie cu mine și cu tot ceea ce mă înconjoară.

Există în viața fiecăruia un moment hotărâtor cand vrei și chiar începi să schimbi tot. Când te simți blocat și vezi că ceva nu mai funcționează așa cum obișnuia. Sfatul meu este să ceri ajutorul fără să amâni. Avem uneori nevoie de persoane care să ne arate drumul, să ne împărtășească din experiența lor.

Ajut persoanele să se regăsească, să lase trecutul, destinele strămoșilor și să învețe să își creeze fericirea din interior, pentru a avea o relație fericită, o profesie pe care să o iubească. Am învățat că sunt la locul potrivit, pe misiunea vieții mele, sprijinită de energia arborelui genealogic.

Tocmai de aceea am creat acest curs - 7 PAȘI DE LA VIS LA REALITATE. Inițial ca un program online în ritmul propriu al cursantului, iar acum, în formulă îmbunătățită, pentru a fi imediat acționabil, pentru ca Tu să nu mai amâni realizarea visului tău. O am alături pe Cristina Burcă, ghid al antreprenorilor în comunicarea online, un ghid care aduce nu doar instrumentele de comunicare, ci mai ales modul în care Tu să fii 100% autentic și încrezător în valoarea pe care o aduci lumii.

Te salut cu drag, Visător pragmatic

Mi-am găsit Misiunea de a ghida antreprenorii, ori misiunea m-a găsit pe mine, după multe tipuri de experiență în 6 țări, pe două continente (de la jurnalism, administrație europeană și comunicare, la educație și din nou strategii de comunicare), un burnout important și o incursiune în India, o dezvoltare personală continuă și mai ales, găsirea esenței prin simplificare.

Este ceea ce mă definește și aduc în lucrul de zi cu zi cu antreprenorii.

Claritate. Încredere în Autenticitate. Echilibru în comunicarea online, care începe cu echilibrul interior și lucrul cu sine.

Am revenit în România în 2018 pentru a colabora pe brand management cu Dr. Mihaela Stroe, coach de performanță înaltă, sociolog și analist comportamental. Un coach de primă linie, colaborator și mentor ulterior.

Colaborez din 2014 cu revista International Coaching News magazine, unde realizez sinteza învățămintelor din coaching și leadership, prin interviuri la nivel internațional.

În 2020 am înființat Balanced-Communicator, pentru a aduce programe ghidate pentru antreprenori și nu numai. De la brandul personal online și comunicarea online (text, audio, video), la programe în parteneriat, precum cel de față, pentru a te susține cât mai bine, dragă Soloprenor, Antreprenor și mai ales, Visător pragmatic, pe calea misiunii tale și aducerii clarității și echilibrului în viața ta.

Drumul nu a fost lin, și cu siguranță nici al tău. Important este să continui mereu, să fii proactiv, să ai în jur oameni care te inspiră și care îți susțin parcursul și progresul. Să investești în tine și să aplici ceea ce înveți.

Am trecut prin locul în care te afli tu azi, momentul zero al visului. L-am aflat și pus pe tușă din nou. L-am reluat și i-am dat aripi, mult mai sigur și susținut atunci când am găsit direcția potrivită, ghizi și mentori pe calea mea.

Am parcurs pașii pe care azi te ghidăm să îi parcurgi și tu.
Să ai claritatea și siguranța zborului.
Te îndemn cu mare căldură,

Cristina Burcă
Creatoare Balanced-Communicator, consultanță în strategii de comunicare pentru antreprenori cu servicii

Alege-ți Ghizii și dă STARTUL Misiunii tale!

Noi îți suntem alături.

Nela Chirilă și Cristina Burcă

ACEST PROGRAM ESTE PENTRU TINE DACĂ…

 • Știi că momentul cel mai bun este ACUM și ești gata să faci pașii necesari spre realizarea Visului tău.
 • Te-ai format în direcția dorită, ai deja feedback-uri extrem de încurajatoare pe noua ta cale, dar ți-a lipsit curajul, claritatea și, mai ales, ghidarea, să pornești cu adevărat.
 • Ți-ai amânat visul atât de mult timp (ani buni chiar), încât ai ajuns în punctul în care nu te mai regăsești în propria-ți viață. Ai o profesie în care nu te mai regăsești. Trăiești visul altora pentru “ce ar fi bun/ bine pentru tine să faci”. Ești salvatorul tuturor și martirul în povestea ta.
 • Ești hotărât/ă și perseverent/ă. Nu te dai bătut/ă la primul obstacol. 
 • Eviți să cauți motive pentru a amâna ceea ce programul îți propune la fiecare pas/ modul.
 • Accepți că pentru a-ți realiza Visul, a-ți trăi adevărata Misiune, ai nevoie să faci pace cu prezentul și cu trecutul tău.
 • Ți-a lipsit curajul și claritatea pentru a comunica și în mediul online cine ești și ce faci. Ai nevoie de un ghid care să îți (re)aducă claritate și încredere.
 • Gândul că vei lucra cu 2 ghizi experimentați și plini de umanitate, alături de o comunitate altruistă, te motivează să începi programul de azi.
 • “Visezi cu ochii deschiși” ziua în care Visul tău devine Profesia ta.
 • Aloci timp pentru a parcurge programul - o (1) lună intensiv, 2 ședințe LIVE online pe săptămână, seara (Mai jos ai toate detaliile organizatorice).

NU ESTE PENTRU TINE DACĂ…

 • “NU” este cuvântul cu care începi majoritatea frazelor.
 • Găsești frecvent motive pentru a amâna ce poți face pentru tine și visul tău.
 • Nu știi care este visul tău, deși îți dorești să schimbi profesia actuală. (Acesta Nu este un program de găsire a unei noi vocații, Ci de realizare a ceea ce Știi deja că îți dorești să faci).
 • Obișnuiești să cumperi cursuri online, fără să te implici 100% în ele și a-ți da ocazia să evoluezi în direcția dorită. Cumperi, dar le amâni. Spui… “lasă că mă uit mâine/ în weekend/ de luna viitoare când sunt mai liber/ă...” 
 • Pe scurt, dacă nu ești 100% determinat/ă să fii prezent/ă la întâlnirile LIVE și să pui în practică cele învățate.

Dacă ai ajuns până aici cu lectura, cu siguranță ceva de aici este pentru tine.
Noi suntem aici să te ghidăm să dai viață Visului tău - Misiunii tale.


Prețul cursului: 250 Euro sau 1235 RON

Cum se va desfășura cursul?

 • 7 întâlniri online LIVE în total
 • 2 întâlniri pe săptămână (de 2h30/3h fiecare)
 • Marțea și Vinerea, orele 19:00 - 21:30/ 22:00 (ora României)
 • Pe platforma Zoom (link privat de acces)
 • Grup privat pe Facebook pentru interacțiune între participanți de-a lungul programului.
 • Sesiunile vor fi înregistrate, trimise pe email și urcate pe grupul de Facebook - unde vor fi disponibile timp de 3 (trei) luni de la finalizarea programului.

Vei avea nevoie:

 • Laptop și conexiune la internet stabilă pentru întâlnirile online.
 • Să blochezi de acum în calendarul tău serile cu întâlniri LIVE și să îți anunți familia/ cei din casă să nu te deranjeze.
 • Să aloci timp de calitate între sesiunile online, pentru a realiza misiunile date în program. Doar așa vei vedea progresul de la o sesiune la alta.
 • Întrebări de clarificare pe care să le pregătești și să ni le adresezi în întâlnirile Live.
 • Deschidere spre a integra cele învățate și pune în practică, Perseverență și Angajament în timpul programului.
 • Entuziasm în realizarea Visului tău.

POVEȘTILE DE SUCCES care Ne Motivează să venim cu acest PROGRAM

Ce spun cei care au lucrat cu Nela, în programul inițial, cu focus pe 3 arii: profesie, relații, sănătate

Buna Nela! Programul este super pentru mine. Una din dorințele mele a fost legată de sănătatea mea. Mi-am propus ca în 2 luni să slăbesc 10 kg și să-mi îmbunătățesc sănătatea (de la 60 kg la 50 kg). Am început în iulie și deja am scăzut o mărime de pantalon de la 40 sunt la 38. Nu vreau încă să mă cântăresc, o voi face la sfârșitul lunii august, dar se observă pe haine. Fac vizualizarea în fiecare zi, respirație, recunoștință. Am renunțat cu ușurință la alimente nocive corpului meu și rezultatele se văd. Vreau să mai trec încă o dată prin întrebări, deoarece mai am de adăugat idei. Am început să văd și un specialist pentru ședințe de neurofeedback pentru a-mi stimula memoria și o alta mare dorință a mea să iau permisul până la sfârșitul acestui an.
Mulțumesc cu recunoștință pentru acest program! Continui să lucrez cu mine. La sfârșitul lui august vin cu noutăți pentru a-ți împărtăși dacă mi-a reușit dorința 100%. Pe curand! Zi minunata! 🤗❤️


Aurora Vrabie

Ce spun cei care au terminat prima ediție a programului cu Nela și Cristina

Vreau să mulțumesc tare, tare mult pentru toate cunoștințele, abilitățile inclusiv schimbările la nivel subconștient pe care le-am acumulat în acest minunat program , cu Nela Chirila și Cristina Burca , pe parcursul acestui program de 7 Pași de la Vis la Realitate.

Am fost ghidată cu foarte mult profesionalism de către Nela ( cu care am colaborat și în trecut , cu rezultate peste așteptările mele în urma unei Constelații Familiale asupra unei situații pe care am depășit-o cu succes ), și acum de asemenea în acest program făcând o Constelație pentru Copilul Interior și o alta pentru Obiectivul pe care mi l-am propus să-l ating ; și de asemenea primind foarte multe îndrumări și sfaturi / tehnici pe care am să le pot implementa toată viața mea , atât pentru mine cât și pentru copii mei. Per total, am primit o foarte mare valoare, un timp de cea mai bună calitate ( aproximativ 3-4 ore pe ședință / de două ori pe săptămână ) la un preț mai mult decât în altă parte poate plăteam pt o ședință de o oră.

De Cristina, nu pot decât să am cuvinte de mare apreciere pentru toată răbdarea, blândețea, profesionalismul , toate PDF-urile pe care o să le am pentru toată viața, pașii cu care m-a ghidat în acest mare ocean al Social Media : Facebook , Instagram, YouTube, etc. Pe lângă toată valoarea pe care am primit-o de la ea în tot acest timp, ca să scurtez pașii către succesul meu, Cristina mi-a oferit un alt program de-al ei pe care l-am luat cu drag, unde în 3 ședințe am avut setată foarte profesional toată platforma Social Media de care am nevoie în acest moment, ca să pot începe cu încredere să mă prezint în fața publicului meu, cum să setez și programez postări și live-uri.... într-un cuvânt cum să-mi optimizez timpul la cea mai mare valoare. Și de asemenea, am mai luat de la Cristina un alt program, care cred eu că o să-mi fie foarte util și de un mare folos, la cum să impactez audiența pe YouTube.

Vreau să recomand cu toată încrederea acest curs, tuturor celor care încă nu au toate cunoștințele necesare pentru Social Media sau care au de făcut pace cu trecutul mergând spre un viitor luminos și prosper, crezând în ei că merită tot ceea ce are mai bun Universul să le ofere .

Cu mare, mare drag, vă cuprind pe toți..
Nadia Buju


Ce spun cei care au lucrat cu Cristina

“Cristina m-a ajutat foarte mult cu managementul brandului meu, pregătirea conținutului pentru traininguri și ateliere corporative, discursuri pentru conferințe, emisiuni TV, articole de blog și postări pe social media. Este un diamant profesionist, dedicat 100% succesului afacerii tale și al brandului tău personal.”

Mihaela Stroe,
Dr. în Psihologie socială, Analist comportamental, Coach de performanță înaltă, Trainer, Autor, Speaker internațional

“Cristina are o viziune plină de inspirație pentru un plan de comunicare strategic, mereu cu o perspectivă internațională. Am cunoscut-o atât în calitate de co-echipier colaborator, cât și în colaborarea pe proiectul meu pe sănătate Feed Your Brain (Hrănește-ți creierul pentru productivitate). Cristina este un magician de resurse, creativă, plină de umanitate, foarte talentată în crearea de cuvinte care zboară pe hârtie sau tastatură, este cu siguranță regina lumii cuvintelor. Ultimul punct, dar nu cel din urmă, Cristina m-a introdus în tainele lumii yoga, pentru a-mi găsi puterea în cursele de alergare, dar și în echilibrarea autostrăzii gândurilor mele. Dacă ai o provocare de depășit, Cristina găsește ‘instrumentele’ perfecte să te ghideze să îți găsești răspunsurile.”

Daciana Sabău,
Brain Food coach, creatoarea Feed-Your-Brain România

“Cristina este alături de mine și asta îmi dă încredere. Mediul online a fost întotdeauna o cunoscută la nivel de amator pentru mine, însă ca să-mi duc businessul la următorul nivel, a trebuit să am un plan de promovare solid și profesionist. Aici a intervenit Cristina Burcă. Numărul de cititori s-a triplat în 6 luni, iar calitatea publicului s-a îmbunătățit. Astfel, am reușit să mă promovez nu doar la nivel local, ci în întreaga Germanie. Mai mult, 2020 mi-a adus nr. 1 în clasament în două categorii din industrie, clienți noi și rezultate generale. Succes pe care îl datorez în cea mai mare parte Cristinei. Mulțumesc! ”

Alexandru Anghel,
Consultant financiar în Germania

“Cristina m-a susținut în crearea poveștii afacerii mele și a brandului meu personal, cu conținutul potrivit pentru site și pagina de Facebook. Mi-a recomandat o strategie de promovare personalizată și completă, și a oferit mult mai mult decât am agreat la începutul colaborării noastre. O recomand din toată inima pe Cristina, de la primii pași ai afacerii tale. Vei avea un profesionist alături de tine și asta îți va da încredere.”

Vera Niste,
Coach și antreprenoare, România


Poate că momentul cel mai potrivit ar fi fost acum deja mult timp. În acest program afli că nimic nu este întâmplător. Ai avut nevoie de trecut, pentru a ajunge aici. Așa cum spune proverbul “Când discipolul este pregătit, maestrul sosește”.
Dacă știi care îți este Visul și tot ce-i mai lipsește este un Plan de Acțiune
Clar, Ușor de implementat și Ghidat,  
atunci Programul Online 
“7 PAȘI DE LA VIS LA REALITATE” este pentru Tine. 

Prețul cursului: 250 Euro sau 1235 RON

Am fost unde ești tu acum și am creat Programul care să te conducă la împlinirea vocației tale.
Cu iubire și apreciere,

Nela Chirilă și Cristina Burcă

CONTACT

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

© 2021 Nela Chirila - All Rights Reserved. Made with ❤ by Digitally.Plus