• Terapeut Bowen,
 • Constelator familial,
 • Life Coach,
 • Terapeut pentru terapia vibrationala cu campane Tibetane,
 • Coach in hipnoza,
 • Facilitator PSYCH-K biologia credintelor,
 • Terapeut energetic (Reconectiv Healing,Teacher Master Reiki, Remote Healing, QuntumHealing, C.A.T.C.H),
 • Taping k -Dynamics,
 • Counsellor in Naturopatia Stiintifica,
 • Trainer si Formator,
 • Profesor de Yoga prin ras
NC-1-1-2

Cine sunt eu?

Sunt un suflet mereu în cercetare și pe această stradă m-a purtat o boală: PSORIAZISUL difuz pe tot corpul; el m-a purtat la trezirea mea interioară.

Am decis că nu voi depinde boala de medici și de medicamente și am pornit a mă descoperi atât pe mine, cât și a descoperi când am creat boala. Am început să mă informez, să citesc… și, în 40 de zile eram vindecată.

Dar… simțeam că nu este deajuns, aveam încă frică de posibilitatea că va reveni și simțeam că trebuie să descopăr emoția care a creat boala.

Și așa am început să merg la seminarii și cursuri. Dar am decis că dacă tot fac această călătorie, de ce să nu fac o profesie din ea, pentru a reuși să ajut și eu la rândul meu pe alții. Căci îmi și plăcea ceea ce descopeream.

Nela Chirilă, Constelator familial

Dragii mei când veți veni la mine am să va ascult, dar nu am să încerc să va repar împiedicându-va să simți emoțiile vostre, să va dau răspunsul de mâna a doua .Nu am să fac nimic din toate astea pentru că nu am să mă fac că sunt „ILUMINATA”că sunt un „Guru” care rezolva tot

Un adevăr care rezolvă tot nu am să îmbrățișez drama voastra ,nu am să îndulcesc, istoriile voastre, concluziile voastre mentale, fricile voastre, dar nici nu am să le hrănesc nu am să încerc să va confund cu istoria mea, cu visul meu din ceea ce vreau eu să fiti voi .

Am să va accept așa cum sunteti și am să va ascult dar dacă am să va întâlnesc în iad am să va țin de mână și o să mergem împreună spre eliberare ,pentru că voi sunteti eu și în profundul Universului meu ne oglindim .

Deci dacă va simțiti confuzi ,fiti confuzi , dacă simțiti frică ,simte frica, dacă sunteti plictisiti, simte plictiseala și nu va speriati .Dacă ești furios, furioasă hai să ne înfuriem impreună și să râdem împreună și să vedem ce se întâmplă.

Când rupem standardele create de societate despre modelul comportamentului ne îndreptăm spre o conexiune mai radicală de aceea fără judecăți ,ne îndreptăm spre Marea posibilitate a marii vindecări.

Eu
Nela Chirila presedinta Holistic Work constelator familial trainer holistic

 • Tehnici Studiate

 • Terapia Bowen

  Am făcut cursul de Terapie Bowen și am descoperit că avem un doctor interior care ne ajută să ne vindecăm singuri.

 • Hipnoza

  Am studiat hipnoza, devenind Coach în hipnoză, pentru a învăța cum să-mi programez mintea și să-mi vindec anumite emoții.

 • Naturopatia

  Am studiat Naturopatia, pentru a ști exact cum funcționează corpul și de ce anume are nevoie.

 • Tehnici Energetice

  Am început să studiez tehnici energetice, căci am Înțeles că eu sunt mai mult, că sunt energie! Am studiat Reiki Usui, devenind Teacher Master Reiki, am studiat Quantum Healing, Remote Healing, Vindecare reconectivă, Tehnici de meditație, Boluri tibetane. Mă pasionează cristalele. Am înțeles multe și am învățat multe. Cu toate astea, eram totuși încă destul de confuză.

 • Coachingul

  Am studiat apoi Coachingul, descoperind cu adevărat ce rol am jucat eu în viața mea și a celor din jurul meu; mai bine zis, mi-am descoperit puterea interioară. A fost destul de greu acest drum dar vreau să vă zic că a meritat.

 • Constelații familiale

  Am studiat și Constelații familiale, pentru a-mi descoperi rădăcinile familiei mele.

Dar, cu toate acestea, ceva din mine mă oprea să mă bucur din plin de tot ceea ce am realizat…
Și așa am descoperit Yoga prin Râs, care mă provoacă să ies total din zona de confort.

Și vreau să vă zic că descoperind râsul ca terapie, într-adevar, am descoperit BUCURIA din mine, am descoperit imensitatea bogăției interioare, am descoperit cum poți dărui bucurie celor din jur!

Când râzi, privești totul dintr-o altă lumină, pot dărui bucurie celor bolnavi, celor în depresie, bătrânilor…
Ridic vibrația mea și a celor din jur și se creează o energie fantastică!

Eu zâmbesc viitorului și el îmi vine în întâmpinare râzând; am descoperit bucuria interioară, de a trăi cu un scop, cu o misiune, de a face și pe cei din jurul meu să-și descopere bucuria interioară.
Căci râsul unește oamenii, ne ajută să socializăm, să descoperim că suntem minunați și unici.

Dacă vrei să descoperi și mai multe, mă găsești atât pe Facebook, cât și pe Skype, dacă dai căutare după: Nela Chirilă.

Testimoniale

Testimonial al lui Mery Dobrica constelator familial, prietena de suflet

Mulțumesc din inima pentru încrederea de a face aceasta călătorie împreună cursul de constelații familiale cu obiecte simbolice.

„In viață cu toții avem visuri. Pe unele le-am atins pe unele inca nu. Unele dintre ele au fost visurile noastre, unele au fost ale altora si pt ca sa nu-i supărăm ne-am străduit sa le îndeplinim chiar daca ne-a placut sau nu.
Totul începe acolo in copilărie, acolo acasa cu mama, cu tata , cu fratii, cu familia.Oare totul merge bine, oare toți ne îndeplinim rolurile pt care am fost creați?
Cu stupoare am aflat in multele cursuri la care am participat dar mai cu seama tehnica Constelatiilor familiale mi -a adus la suprafata tot ce m-a durut vreodata dar, ce m-a multumit cel mai mult a fost faptul ca m-a invatat cum sa multumesc pe lecțiile de viata , cum sa devin constienta si responsabila iar celor de la care am primit aceste lectii sa le las ce le apartine , cu multe iubire si onoare si respect ca sa-mi pot urma destinul meu.

Aceasta tehnica este o mina de aur. Te invata sa descoperi rănile trecutului .Te invata sa găsesti bocajul care te ține pe loc. Te invata cum sa poti sa-ti urmezi calea ta.

Mulțumesc formatoarei mele , prietenei mele de suflet NELA CHIRILĂ care nu a aparut întâmplător in viata mea. .va invit sa incercati măcar o sesiune dupa care sa lăsați un testimonial.”

Mery Dobrica Mery