lumina cristica

Aprinde lumina CRISTICA din tine!

APRINDE CORPUL DE LUMINA, CORPUL CRISTIC

Aprinde corpul de lumina, corpul cristic, sa ne vada tot universul ca pamantenii s-au trezit.
In aceasta perioada care vine, a solstitiului si a Craciunului, sa devenim iubire cristica si sa ne contaminam uni pe altii.

Viata noastra depinde de ceea ce este in cer si in inima noastra.
Daca stam in judecata, furie, ura, tragedie, vom deveni furie, critica, ura si vom atrage si pe toti cei din jurul nostru, familiari, prieteni, in aceste energii.
Dar daca vom invata sa traim in iubire in fiecare zi, daca vom intelege cu adevarat ce este iubirea, vom fi iubire in manifestare, vom contamina tot ceea ce intalnim.

De ce este asa de importanta luna decembrie?

La solstitiul din 21 decembrie se manifesta inversiunea de intuneric-lumina. Soarele incepe sa se arate tot mai puternic si zilele se maresc.

Aceasta semnifica faptul ca semintele care cu o zi inainte erau incalzite 5 ore, dupa 21 decembrie vor fi incalzite 6 ore. Samanta simte viata din ea si incepe sa se transforme in planta.

În tot ceea ce este viu incepe transformarea pentru o viata noua. Celulele noastre, organele, dar si pe plan emotiv, mental, sufletesc, spiritual, fluxul de lumina incepe sa curga prin caldura soarelui si incepe regenerarea spre o noua viata.
Oportunitatea de CRACIUN.

Perioada de Craciun este un moment important pentru a lasa samanta ce este in noi sa se deschida, in asa fel incat primavara sa infloreasca, iar in vara sa fructifice ceva nou.

Sa aprindem lumina interioara, lumina Cristica pentru ca samanta noastra sa germineze in lumina pura, iubire, sa ne dea rezultatele dorite.
Craciunul este momentul cel mai prielnic.

În 25 s-au nascut Horus î.c, Krishna 900 a.c, Dionis 500 î.c, Buddha 563 î.c, İsus. Toti nascuti in 25 decembrie, oare este o cauzalitate? Oare ascultam cu inima, sufletul, spiritul, mesajul care tot ajunge la noi si noi stam inca in hipnoza colectiva (mancare, cadouri, petrecere), nimic sfant, nimic pur, lumini doar de la becuri iar lumina interioara stinsa.

Nu faceti jocul intunericului, sa ne tezim din hipnoza colectiva in care se straduiesc atat de mult sa ne tina. Este epoca luminii, conform calendarului Mayas am intrat de ceva timp dar este lupta intre lumina si intuneric, de noi depinde daca dorim acest lucru, sa stam in smerenie, iubire cu cei dragi sa consolidam relatiile dintre noi sa nu facem jocul dezbinarii.

İsus nu vrea sa il sarbatoriti in chefuri, bauturi, mancaruri excesive, haine firmate. Pune-ti cu smerenie haina ta cea buna pune bucate bune, dar nu excesiv, la masa stati toti in jurul mesei si aprindeti lumina cristica din voi. Aduceti-va aminte suflete divine, spirite divine de misiunea voastra pe pamant.

Misiunea fiecaruia din noi este sa aprindem aceasta lumina cristica fiecare cu lectiile sale dar scopul este acelasi. Dumnezeu a zis du-te pe Pamant si aprinde aceasta lumina, vei ajunge la mine prin fiul meu (cand vei accesa lumina cristica) e unica misiune pentru fiecare din noi. Toti acesti maiestri ne dau lectii, dar noi ce facem? Nimic. NU auzim.

A VENIT VREMEA TREZIRII COLECTIVE, APRINDETI LUMINA CRISTICA DIN VOI. NU LASATI PE NIMENI DIN AFARA SA UMBREASCA LUMINA. DE 2021 ANI ISUS NE SPUNE APRINDETI LUMINA CRISTICA DIN VOI, EU SUNT AICI CU VOI. FIECARE DINTRE MAIESTI SARBATORESC ZIUA DE NASTERE IN 25 DECEMBRIE SI TOTI TRANSMIT ACELASI LUCRU, APRINDETI CORPUL DE LUMINA.

 

Tot ce este in afara ne atrage ca un magnet publicitar pentru a uita de lumina interioara. Ce minunat ar fi sa nu facem acest joc si sa stam in familie ori reunite familii dragi si am fi toti focusati pe lumina interioara si nu pe bautura, mancare, haine de firma, nu vom lua cu noi nici haine, nici mancare….nimic din astea, doar lumina din suflet.

Asta se va intampla in lume
Spiritul meu saluta spiritul tau ❤🙏❤
Eu, Nela in aceasta intrupare
Dar sunt ceea ce sunt
EU SUNT!

Distribuie

Citește Comentariile

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *