Curs de constelatori familiali cu obiecte simbolice

Cursul de constelații familiale cu simbolice

Acest curs este împărțit în patru module, fiecare modul are o anumită tematică. Exercițiile care le facem se pot executa sigular pentru dezvoltarea voastă personală sau în cazul în care sunteți profesioniști în domeniu și doriți să folosiți aceste exerciții cu clienții voștri.Scopul acestui curs este de a face PACE cu trecutul, pentru a reuși să trăiți PREZENTUL cu conștientizare și responsabilitate de adult.

Se vor face foarte multe exerciții, care vă vor ajuta să mergeți în această direcție. Pe parcursul exercițiilor vi se va cere să activați capacitatea voastră de a vă implica emoțional în câmpul energetic morfologic pentru a găsi cheia care să vă poarte spre rezolvarea problemelor.

Vom descoperi care sunt bagajele și schema care se repetă, care o purtăm cu noi din copilărie, ce trebuie să înfruntăm, elaborăm și să lăsăm să plece.

Pentru început trebuie să facem claritate și să dezvoltăm autonomia noastră, trebuie să analizăm legatura care ne leagă cu familia și să începem să restabilim un raport bun cu părinții noștri.

Orice familie, de generații transmite descendenților bucurie și durere, binecuvântări și blesteme și ceea ce nu au rezolvat părinții nostri, strămoșii noștri, vine transmis moștenitorilor, fiilor, cărora le revine obligația de a rezolva aceste BAGAJE, aceste DESTINE.

Aceste concluzii au fost trase după lungi cercetări făcute de numeroși cercetători în cercetările transgeneraționale și care sunt acum destul de cunoscute, mulțumită metodei de constelații familiale dezvoltată de Bert Hellinger.

Acest curs se bazează pe constelații familiale.

Metoda de constelații familiale permite de a vedea reprezentată propria familie, fie în grup, fie în sesiune singulară. În grup se lucrează cu persoane iar individual se lucrează cu obiecte simbolice, care vor reprezenta membrii familiei.

Când se lucrează individual utilizând această metodă de reprezentare simbolică, este posibil de a ne confrunta cu alte persoane și de a simți emoțiile direct. Când adresați un cuvânt altei persoane, ceva se schimbă în interiorul ei și în interiorul nostru. Cuvântul are un efect puternic. Am experimentat deja în fiecare zi în raport cu alții, un cuvânt greșit poate să strice o relație. O frază plină de iubire poate să aducă claritate și poate să vindece.

Este posibil să punem în aplicare puterea cuvântului și în lucrul cu obiectele simbolice. Când găsim cuvintele potrivite acestea produc asupra noastră un efect benefic. În acest fel veți descoperi cum reacționează interlocutorul dvs. cu cuvintele dvs.

În timpul constelației puteți intra în energia celui care primește cuvintele dvs. Bert Hellinger a formulat anumite fraze de ex. te iubesc, te respect, te onorez, care au o putere aproape ca un ritual de vindecare divină. Cursul conține 4 module, se desfășoară pe parcursul a 4 luni, în fiecare lună un modul, pentru că în intervalul dintre module este necesar de a se lucra.

Modulul 1 – Legăturile cu părinții și strămoșii
Modulul 2 – Evenimente tragice, moartea și boala
Modulul 3 – Iubirea și conflictele în cuplu, relațiile
Modulul 4 – Profesia, seviciu, succesul profesional

Între timp ne întâlnim pentru a lucra împreună, sunt foarte multe ore de lucru.

La final se eliberează Diploma de constelator familial conform legii 8559 .
Dacă dorești să te înscrii, este necesar doar să-mi lași un mesaj pe Facebook – Nela Chirila ori email la adresa nellybontas@yahoo.it sau telefon 0039/3285854397 .

Te aștept cu mare drag șă facem călătoria împreună.
CÂND O FEMEIE SE VINDECĂ, SE VINDECĂ ÎNTREGUL SISTEM FAMILIAL

Testimoniale

Distribuie

Citește Comentariile

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *